Tarihçemiz

28.09.2017 4533

Vehbi Koç vakfının önderliğinde, Beko Elektronik'in sorumluluğunu üstlendiği Beylikdüzü Koç İlköğretim Okulu 22 Ekim 1999 Cuma günü törenle açılarak Eğitim-Öğretim hayatına başlamıştır. Okulumuz 2 katlı olup 20 derslik,   bilgisayar laboratuarı,   fen laboratuarı, resim, müzik, Teknoloji ve Tasarım atölyesi, kütüphane, revir, kantin, yemekhane, sığınak, çok amaçlı salon, ana sınıfı, öğretmenler odası, spor odası, rehberlik odası ve idari bölümlerden oluşmuştur. İlkokul ve ortaokulların ayrılması sonucu okulumuz Beylikdüzü Koç Ortaokulu olarak eğitim hayatına devam etmektedir.  2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz deprem güçlendirmesi geçirmiş ve okulumuz 1 dönem boyunca Mehmet Gesoğlu İlkokulunda Eğitim-Öğretim faaliyetlerini sürdürmüştür. 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı 2.Döneminden itibaren tekrar binamızda eğitim-öğretime devam etmekteyiz.